40inx40in (1x1 m) beyaz/siyah renk Gizlilik Sihirli Filmi Bina/Otomobil pencere tonu akıllı filmi

40inx40in 1x1m White Black Color Privacy Magic Film Building Automobile Window Tint Magic Smart Film
  • Satıcı Film Wholesale Store
  • Liste Fiyatı US $272.00piece
  • Satış ücreti US $272.00piece
  • Kazanıyorsun US $0.00piece0% off
  • Gönderim Ücretsiz Kargo
  • Derecelendirmeler 0.0 (0)

Ürün özellikleri

öğe TürüWindow Foils & Solar Protection
Harici Test SertifikasyonCE
Geçirgenliği60%-80%
Pencere Tipi FolyolarEtiketler
Marka AdıSUNICE
Isı Yalıtım Hızı60%-80%
Ultraviyole Engelleme Oranı80%-100%

Ürün Açıklaması

40inx40in (1x1 m) beyaz/siyah renk Gizlilik Sihirli Filmi Bina/Otomobil pencere tonu Sihirli akıllı filmi akıllı tonu film tanımı: akıllı PDLC film bir yüksek teknoloji ürünü PDLC sıvı kristal teknolojisi dayanmaktadır. zaman kapanma, opak devletleri gösterir; şeffaf zaman güç. bu arada, bu geleneksel projeksiyon ekran işlevini yerini almıştır. bu yaygın uygula vardır alanları: ofis ve konferans, villa/kulüp, ev/otel banyo, banka sayaç/takı pencere, tıbbi kurumları ve attomobile. akıllı filmi teknik özellikler:
fiziksel özellikleri
çalışma ortamı sıcaklık -20 ila + 70 derece
depolama ortam sıcaklığı -30 ila + 70 derece
boyut seçimi özelleştirilebilir
kalınlığı 0.38mm
çizikler < 3mm/m2
kabarcık < 1.5mm/m2
inklüzyonlar hiçbiri
tutkal başarısızlık, degumming, burst

hiçbiri

elektrik performansları
iş gerilimi
giriş gerilimi çıkış gerilimi
AC220V/AC110V; DC24V/DC12V AC65V-75V/50 HZ
Min çalışma gerilimi < 25 v
güç tüketimi < 6 w/m2
güç tüketimi
üzerinde kapalı
< 10 ms < 20 ms
sabit üzerinde > 80000 h
sabit açma-kapama > 2000000 kez
iş frekansı 30 HZ-400 HZ

resim gösterisi:

güç Kaynağı + Denetleyici

burada bizim Akıllı Kendinden Yapışkanlı kurulum video bağlantı olduğunu.


burada bizim fotoğraf galerisi bağlantı olduğunu.

burada bizim Ticari bağlantı olduğunu.

paket dahil:

1. Akıllı Tonu 1 adet 1x1 m & #65288; eğer değişim boyutları, pls bizimle temas)

2. Güç Kaynağı 110 v (veya 220 v tipi, pls bana gerilim ve sipariş renk zaman sipariş)

3. Controller 1 adet

uyarı & #65306; Bizim akıllı tonu özelleştirilebilir, diğer boyutu gerekiyorsa yani, pls bana ulaşmaktan çekinmeyin.teşekkür ederim!

ürün Atölye

F.A.Q

1). Soru:yurtdışı şirket kurulum hizmetleri sağlamak yapar?
cevap: HAYıR, biz bir malzeme distribütörü ve komple DIY kitleri yanı sıra teknik destek sağlamak. sürece yüklenici dikkatli olduğunu ve KINK VEYA ETMEZ DENT MALZEME VEYA TELLER ÇEKIN olmalıdır orada hiçbir sorunları. açıkçası temiz bir çalışma ortamı yardımcı olur.
2). Soru:bu bir elektrikçi tarafından monte edilmesi gerekir Does?


cevap:HAYıR, biz size sağlayabilir bir komple kapalı sistem ile yüklemek için hazır bir fiş, bunu kendiniz DIY olabilir. eğer istiyorum bu hedefe ulaşmak için bir elektrikçiye kiralamak için kendi karar.


3). Soru:sitede filmi kesmek Can .... veya ihtiyacınız yapmak bir mutlak ölçüm önce benden panelleri özel yapılır?
cevap:malzeme özel üretilen sağlamak için özel lazer ekipmanları ile düz cuts ancak malzeme kesebilir bir logosu eklemek gerekirse, trim vb.
4). Soru:biz bu filmi yüklemek olabilir üzerinde üst yarısı cam sadece? biz biz mevcut tutmak istedim düşünüyordun çıkartmaları yerinde ve install film çıkartması itibaren üstüne kadar panel.
cevap:EVET-üst yarım veya alt yarım sadece üzerinde yükleyebilirsiniz, sadece kablolama için dikkatli olun.
5). Soru:PDLC filmi enerji tasarrufu olduğunu?
cevap:-evet, bir yeşil ürün kabul edilir sqm başına yaklaşık 5 watt tüketir.
6). Soru:blok zararlı UV ışınları yapar?
CEVAP:EVET. bu blok zararlı UV ışınları % 98% üzerinde olarak hem enerjik ve olmayan enerjisiz durumda.
7). Soru:bu ürün kendimizi Can biz yüklemek?
cevap:EVET, biz teklif uygulama ile komple do it sizin öz kitleri adettir.
8). Soru:üretim ve teslimat için ne kadar sürer ..
cevap:bu Malzeme boyutu bağlıdır, toplam adet sipariş ve coğrafi teslimat yeri. hızlandırılmış örnek siparişleri Için, biz olabildiğince hızlı gemi 3-7 iş günü ödeme onayı. eğer seri üretim için, sadece yaklaşık 7-10 iş günü sürebilir.

Benzer ürünler